Blaženstvo,

Definisano Esencijom

1.	Soba za relaksaciju Essence Premium Spa centra 2.	Trenirajte sa voljenom osobom u savremenoj teretani3.	Enterijer Spa centra u Beogradu

U Essence premijum spa centru, mi verujemo u moć holističkog wellness-a gde su um, duh i telo u savršenoj harmoniji. Naš luksuzni spa i wellness centar je idealno mesto za pronalazak svakodnevnog mira, uz osnaživanje vašeg zdravlja.

U Essence Premijum Spa i Wellness centru, naš tim stručnjaka svakodnevno radi u cilju pronalaska vaše dobrobiti. Zato vas pozivamo da nam se pridružite na ovom duhovnom putu ka podmlađivanju i obnovi vašeg tela.

Svi naši tretmani se vrše uz pomoć prestižne Anne Semonin kozmetike, koja se eskluzivno proizvodi u Francuskoj. Ovi produkti su poznati po svojim prirodnim, veganskim sadržajem koji u sebi imaju esencijalna ulja i izabrani su kako bi pružili najbolje rezultate.

Zakoračite u naš

Spa

TERETANA

Probajte i zaljubite se u naše
Relax Massage in Belgradeessence membershipIndoor yoga with licensed instructor at Hilton

Tretmane

Članstvo

Specijalni programi

Specijalne Ponude

Ladies Day Paket

Svakog utorka od 9 do 17h

Neka utorak bude dan za uživanje za vas i vaše prijateljice u Essence Premium Spa i Wellness centru u hotelu Hilton. Putovanje oporavka kreće u našem spa centru, gde ćete uživati u hidromasažnoj kadi, sauni, parnom kupatilu i „Experience“ tuševima. Nakon toga vas čekaju posebno osmišljeni tretmani uz organsku i prirodnu Anne Semonin kozmetiku i ugodnu masažu.

Rezerviši

Gentlemen Day Paket

Svakog četvrtka od 9 do 17h

Svakog četvrtka, Essence Premium Spa i Wellness centar u hotelu Hilton vam nudi poseban program za gospodu. Paket uključuje upotrebu spa centra koji sadrži hidromasažnu kadu, saunu, parno kupatilo, “Experience” tuševe i prostoriju za relaksaciju. Nakon toga vas čeka posebno osmišljeni tretman uz organsku i prirodnu Anne Semonin kozmetiku i relaks masažu.

Rezerviši